la teatru-splălătorie va av

SEA”
Mulțumim: Nora Dorogan și Denis Bartenev, Tatiana Fiodorova și Nicoleta Esinencu, precum și tuturor celora care au acceptat să participe în acest film.
Finanțat de ECF și KSAK (suport tehnic).

Pe 3 noiembrie,  la teatru-splălătorie va avea loc o discuție cu scriitorul și regizorul de film, Maarten de Kroon precum și  o primă vizionare a filmului aflat încă în proces de lucru “From Moldova to the Black Sea”.

În ultima lună, Maarten de Kroon, fiind invitat în rezidență în cadrul proiectului “Now Wakes The Sea”, s-a aflat în Moldova în căutarea Mării Negre. Unii consideră că odată cu căderea Uniunii Sovietice în 1991, Moldova a pierdut accesul direct la Marea Neagră. Alții cred că Moldova a pierdut Marea Neagră cu mult timp în urmă, anume in secolul cincisprezece. Există multe istorii, precum și multe amintiri despre vacanțe și luni de miere petrecute la Zatoca, Sergheievca, Coblevo și alte locuri de pe coasta Mării Negre. “From Moldova to the Black Sea” este colecție de povestiri, amintiri, istorii și opinii despre Marea Neagră și Moldova.img_3840

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

NGO promoting and strengthening cultural resources in Moldova through lounching and developing a unique cultural space that would cover different aspects of art and culture, such as literature, photography, visual arts, cinema, music.

%d такие блоггеры, как: